به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه در بوشهر، حجت الاسلام والمسلمین غلامعلی صفایی بوشهری، رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان بوشهر صبح امروز در نشست اعضای این ستاد اظهار داشت: فریضه امر به معروف و نهی از منکر یک امر فطری است که در ذات انسان وجود دارد و نظام تشریع و هدایت بشری نیز بر این اساس طراحی و علت نزول کتابهای آسمانی از جمله قرآن نیز اجرای این فریضه الهی است.
رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان بوشهر گفت: امروز همین مقاومتی که در مقابل استکبار جهانی انجام میشود، نشأت گرفته از فریضه نهی از منکر است.
وی افزود: یکی از عرصههای مهم در بحث امر به معروف و نهی از منکر، رویکرد پژوهشمحور و دانشبنیان است و راهاندازی شوراهایی متشکل از کارشناسان و صاحبنظران در زمینههای مختلف معارف و منکرات در این زمینه میتواند بسیار مفید و سودمند باشد.
نماینده ولی فقیه در استان بوشهر با اشاره به اینکه هنر ستاد امر به معروف و نهی از منکر باید این باشد که از آسیب ها پیشگیری کند، گفت: در امر به معروف و نهی از منکر باید به پیشگیری بیش از درمان اهمیت داده شود و اجازه ندهیم منکری به وجود بیاید و بعد با آن مقابله کنیم.
حجت الاسلام والمسلمین صفایی بوشهری تأکید کرد: رویکرد پیشگیرانه بسیار کمهزینهتر بوده و با سرعت خیلی بیشتری نتیجهبخش خواهد بود. در امر به معروف و نهی از منکر، رویکرد پیشگیرانه بسیاری کمهزینهتر بوده و با سرعت خیلی بیشتری نتیجهبخش خواهد بود.
نماینده ولی فقیه در استان بوشهر افزود: باید با ریشه یابی، زمینه ایجاد منکر را از بین ببریم و برای جلوگیری از منکر تکیه ما صرفاً به اقدام مستقیم نباشد و از روش های غیرمستقیم هم بهره ببریم چرا که در خیلی از موارد، روش غیرمستقیم در امر به معروف و نهی از منکر اثرات بیشتری خواهد داشت.
وی گفت: انسان ها مجموعه ای از رفتارها هستند و رفتار و منش ما باید مصادیق امر به معروف و نهی از منکر باشد، زیرا هر انسانی در ذات خود می تواند محل معروف و یا منکر باشد.
امام جمعه بوشهر گفت: با توجه به رویکرد جدید ستاد که رویکرد احیای مطالبهگری در عرصه مردم به مسئولین، مردم به مردم و مسئولین به مردم است، ضروری است این رویکرد در میان جامعه و دستگاهها و سازمانهای مختلف تبیین و تشریح شود.
انتهای پیام/
نظر شما